Gode foredrag kræver viden, indsigt, kritisk sans og seriøs forberedelse af foredragsholderen. Et godt foredrag skal kunne andet end underholde. Et godt foredrag skal udfordre, inspirere og gerne provokere en smule. Folk skal gå klogere hjem, men stof til eftertanke og med mod på morgendagens udfordringer.
Som foredragholder er jeg kendt for den skæve vinkel og det tankevækkende budskab. Jeg er en god og klar kommunikator, der kan formidle komplekst stof, så de fleste forstår. Jeg kan sjældent tilbyde den fulde sandhed om et givent emne, men til gengæld kan jeg rejse de relevante spørgmål og bidrage med nye vinkler i forhold til fremtidens udfordringer.
I min karriere har jeg holdt mere end 400 foredrag i ind- og udland. Foredrag som oftest “skræddersyes” i forhold til den enkelte kundes problem, tema, udfordring etc. Jeg er vant til at få rigtig gode evalueringer på mine præsentationer.
Foredrag Food Future
1. Fremtidens fødevarer – udfordringer for fremtidens fødevarebranche
2. Catering branchen – en branche i vækst
3. -10 Food trends
4. Krav til fremtidens landbrug
5. Når maden serveres digitalt
7. E-handel, en revolution i detailbranchen
8. Er økologien kommet for at blive?
9. Sundhed – der findes mere end en vej til det gode og sunde liv?
10. Krav til fremtidens Food Emballage
Eksempler på afholdte Food foredrag:
1. Fremtidens take-away, Just-Eat, maj 2012
2. Food-Innovation fremtidens behov, Agro Tech, maj 2012
3. Chokolade og fremtid, Politiken november 2011
4. Fremtidens medarbejderrestaurant, Fødevareklubben oktober 2011
5. Hvad skal vi spise i fremtiden?, Øresund Food Network 2011
6. Krav til Fremtidens landbrug. Nordea, 2011
7. Hvem er E-shopperen?, Recommended 2011
8. Fremtidens bager. Bilka 2011
9. Blir du hvad du spiser. Norsk Gartnerikongres, Oslo 2010
10. Food Trends Towards 2020, INTERNATIONAL HCI CONFERENCE June 2009
2. Food-Innovation fremtidens behov, Agro Tech, maj 2012
3. Chokolade og fremtid, Politiken november 2011
4. Fremtidens medarbejderrestaurant, Fødevareklubben oktober 2011
5. Hvad skal vi spise i fremtiden?, Øresund Food Network 2011
6. Krav til Fremtidens landbrug. Nordea, 2011
7. Hvem er E-shopperen?, Recommended 2011
8. Fremtidens bager. Bilka 2011
9. Blir du hvad du spiser. Norsk Gartnerikongres, Oslo 2010
10. Food Trends Towards 2020, INTERNATIONAL HCI CONFERENCE June 2009