Torsdagden 21. august havde Mejeri-foreningen og jeg den store fornøjelse, at have den danske presse med på en tur på sporet af en dansk klassiker, nemlig Danbo osten. Årsagen var den, at Mejeriforeningen og de danske Danbo-mejerier gerne vil vise forbrugerne, at Danbo osten også har sin berettigelse i et moderne danske køkken, hvor flere går op i low carb, raw food og masser af fuldkorn……. På turen besøget vi en af Danmarks største økologiske kvægbesætninger hos Mads Helms. Mads er en pioner som i den grad brænder for fremtidens kvægavl og gode råvarer. Det var en fornøjelse at høre ham fortælle. Dernæst gik turen til Them Mejeri og et besøg i deres lille ostebutik, som havde et kæmpe udvalg af lækre varer. Varer vi desværre aldrig møder i de danske supermarkeder. Frokosten nød vi på traktørstedet Ludvigslyst nær Silkeborg. Ludvigslyst have tilberedt en low carb diæt med Danbo ost, begejstringen var stor. Det smagte super og var et rigtig hyggeligt sted. Så gik turen til Mammen mejeri, hvor vi havde fornøjelse også at besigtige fremtidens mejeri i Mammen, også der var der en fin lille ostebutik. (I skulle kigge forbi ved lejlighed, så charmerende). Dagen blev afsluttet på Fru Møllers Mølleri i Odder, (en smuk gammel gård) hvor der blev serveret friskbagte fuldkorns boller med Danbo-ost naturligvis. Det var en super god dag og alle var meget tilfredse. (Der sker faktisk også meget cool i det jyske, var der nogen der måtte konstatere) På gensyn til Food Festivalen, hvor der igen vil komme fokus på Danbo-osten.
Hvem har ansvaret for en bedre fremtid?!
FREMTIDSFORKEREN.DK drives af sociolog og fremtidsforsker Birthe Linddal
Du kan tage kontakt via kontaktformularen, eller på telefon +45 3065 1110
Søg
Hvad jeg laver
BOOK ET FOREDRAG – TLF: 30651110
Har I styr på morgendages udfordringer og muligheder? Jeg tilpasser hver enkelt foredrag til netop den udfordring I står overfor og garantere jer et velforberedt og professionelt oplæg.
Presse
Jeg er ofte citeret i den danske presse og giver gerne kommentarer og perspektiver til seriøse medier. Læs seneste pressehistorie her
Seneste indlæg
- VI KAN IKKE HOLDE ALLE VEJKANTSBYER I LIVE, HVIS VI SKAL SKABE ET ATTRAKTIVT LIV PÅ LANDET
- FREMTIDENS LANDSKABER
- NOGLE ER NØDT TIL AT SIGE FARVEL TIL LAND, HJEMSTAVN OF UDSIGT. MEN DER SKAL VÆRE EN BELØNNING
- DEN GRØNNE TREPART ER EN GYLDEN MULIGHED FOR DE DANSKE LANDDISTRIKTER – IKKE EN HÆMSKO
- GRØN OMSTILLING KRÆVER RADIKALE LØSNINGER PÅ SYSTEMNIVEAU – Og nej det bliver ikke gratis, men bedre.
Fremtidsforskeren
At kunne aflæse tidsånden og forstå en verden i forandring er et must i dag!
Fremtidsforskeren er specialist i netop dette, at aflæse tidsånden og forstå de konsekvenser og muligheder som opstår, hvad end det handler om mennesker og moderne liv, forbrug, individ/fælleskab, arbejdsmarked, sundhed, etc... og ikke mindst fremtidens fødevarer.
Søg
populære tags
biofach
bæredygtighed
børn
e-handel
familie
food
food-trends
foodtrends
forbrug
forbruger
forbrugerbørn
fremtid
fremtidens fødevarer
fremtidens landbrug
fødevarer
grøn omstilling
hjem
hygge
idealer
identitet
individualitet
innovation
iPad
iPhone
Kina
konkurrence
kvinde
kvinder
landbrug
landdistrikter
livsstil
mad
mennesker
moderne liv
multifunktionelle landbrug
natur
parforhold
segmentering
social kapital
stress
sundhed
tid
tidsånd
trends
økologi
Kontakt
Sociolog og Fremtidsforsker
Birthe Linddal Jeppesen
birthe@fremtidsforskeren.dk
Tlf. +45 3065 1110/+45 33311974
kontaktformularen,
Copyright
Ophavsrettigheden til alt materiale publiceret på: fremtidsforskeren.dk, foodfuture.dk og thefuturist tilhører fremtidsforskeren. Gengivelse kun tilladt med skriftelig tilladelse.
© 2024 FREMTIDSFORSKEREN.DK | Birthe Linddal